Noutățile companiei

Centrul de producție al Microcyber este responsabil pentru producția și inspecția tuturor produselor, inclusiv procesarea pieselor de schimb, sudarea plăcilor de circuite, asamblarea, îmbătrânirea produsului, inspecția procesului și inspecția din fabrică etc. Pe parcursul managementului producției, acordăm întotdeauna atenție procesului de intrare. și ieșirea produselor, standardizarea managementului de la intrarea materiilor prime în fabrică, procesarea și fabricarea produsului, asamblarea și depanarea produsului, inspecția semifabricatelor și a produselor finite, îmbătrânirea produsului, testarea funcției produsului, produsul franco fabrică etc. Ne concentrăm pe controlați calitatea pentru a asigura produsele din fabrică pentru a obține o precizie ridicată și o fiabilitate ridicată. Îmbunătățirea continuă a procesului de producție este scopul pe care l-am urmărit. Microcyber acordă importanță feedback-ului despre produs al fiecărui client și îl integrează continuu în activitatea de producție reală. După ani de acumulare, produsele nu numai că îndeplinesc așteptările clienților, ci și depășesc așteptările clienților.

• 1301-2023

Aplicarea unui transmițător inteligent de temperatură

transmițătorul inteligent de temperatură adoptă tehnologia field bus, este o nouă generație de transmițător inteligent de temperatură, este un dispozitiv de câmp indispensabil în controlul procesului. Dispozitivul integrează o multitudine de module funcționale, care pot realiza atât funcții generale de detectare, cât și strategii complexe de control.

• 0301-2023

Dezvoltarea aplicațiilor și tendințele tehnologiei Industrial Ethernet

Conform sondajului recent al cititorilor, Control Engineering Chinese Edition și CONTROL ENGINEERING din Statele Unite, aplicarea și dezvoltarea tehnologiei Ethernet industrială arată următoarele șapte tendințe

• 1411-2022

Transmițător inteligent de temperatură NCS-TT105

NCS-TT105 acceptă protocoale HART, FF și PA. Poate fi utilizat pe scară largă în industria petrolieră, chimică, electrică și metalurgică etc.

• 0711-2022

Convertor NCS-IF105 Curent cu patru canale 4-20mA la Convertoare Fieldbus

Ca dispozitiv inteligent de tranziție, convertorul NCS-IF105 primește semnal analogic 0~20mA sau 4~20mA (4 canale) și se transformă în semnal fieldbus.

• 2707-2022

FCG Technology Salon - Vă invit cu drag

Dezvoltare, testare și aplicare WirelessHART

• 0407-2022

Gateway-ul inteligent Microcyber G1100 WirelessHART a trecut de certificarea internațională FCC și IC.

• 2306-2022

Diferența dintre microcomputer cu un singur cip și embedded

În prezent, sub împuternicirea „Internet of Things+”, există tot mai multe scenarii în care se aplică microcomputer cu un singur cip (MCU). Se poate spune că microcomputerul cu un singur cip a fost integrat în viața oamenilor, deoarece mașinile de gătit, frigiderele, aparatele de aer condiționat, aparatele de cafea etc. Toate produsele trebuie să utilizeze microcomputer cu un singur cip, iar această explicație este încă oarecum generală. Deci, ce este exact un microcomputer cu un singur cip? Care este diferența dintre un microcomputer cu un singur cip și unul încorporat?

• 1406-2022

Îmbunătățirea controlului proceselor industriale cu soluții IoT | Internetul lucrurilor (IoT)

Microcyber oferă în principal transmițător de presiune, transmițător de temperatură, PCB de comunicare, cip de comunicație, convertor de semnal, sistem de control și accesorii cu protocoale FF, PA și HART pentru soluția de control al proceselor industriale. Transmițătorul nostru de presiune (FF) NCS-PT105 și busul de câmp NCS-FI105 pentru convertizorul de curent (FF) au trecut testul de integrare cu sistemul de control ABB.

• 0403-2022

Prima certificare a produsului WirelessHART din China

• 0802-2022

Ceremonia de premiere 2021 și Ceremonia de Anul Nou

Microcyber oferă în principal transmițător de presiune, transmițător de temperatură, PCB de comunicare, cip de comunicație, convertor de semnal, sistem de control și accesorii cu protocoale FF, PA și HART pentru soluția de control al proceselor industriale. Transmițătorul nostru de presiune (FF) NCS-PT105 și busul de câmp NCS-FI105 pentru convertizorul de curent (FF) a trecut testul de integrare cu sistemul de control ABB.

Obțineți cel mai recent preț? Vom răspunde cât mai curând posibil (în maxim 12 ore)

Politica de Confidențialitate